ponedjeljak, 30. kolovoza 2010.

Prva aktivnost udruge - škola nogometa Moco

U skladu s našim programom i ciljevima, htjeli smo ponuditi djeci Belog Manastira i okolice da pohađaju školu nogometa koju je vodio Ronald Habi. Počeli smo sa realizacijom u drugoj polovici rujna 2009. godine. Pošto nam je bila prva aktivnost, uz masu propusta, od termina kad smo krenuli sa školom do mnogih drugih organizacijskih kočnica u školu se prijavilo sedmero djece u dobi do 12 godina. Uložena su znatna osobna sredstva, jer nismo znali kako funkcionira sustav. Početkom hladnijeg vremena sve je propalo. Nažalost.
Moj zaključak je da su djeca izgubila veliku priliku da ih uči jedan vrhunski sportaš, a trenutno mnogi roditelji (koji si to mogu priuštiti) svoju djecu vode u Osijek u školu nogometa Babić-Krpan. Razlika je samo u tome što su djeca imali takvu školu u svome dvorištu i za manji trošak roditeljima.
Ne želim podcjenjivati postojeće škole nogometa, ali se mora priznati i međunarodni uspjeh i iskustvo osnivača i voditelja škole, a isto tako i cijeniti njegova kvaliteta u izboru škole.

Nema komentara:

Objavi komentar